luni, 11 februarie 2008

Ziua Onomastica Florian Pittis

Motu' si-a exprimat dorinta ca de Ziua Lui onomastica, adica de Florii->Duminica 20 Aprilie- sa-I fie organizata undeva in orasul Lui->Bucuresti- o sarbatoare cu Muzica si Poezie, ca si cand ar avea trup si ar fi El sarbatoritul.
Vrea ca la aceasta sarbatoare sa fie prezent cu Spiritul in gandurile organizatorilor si ale participantilor si toti, inclusiv El, sa se simta bine.
hippiepittis nu are nici resursele si nici cunostintele necesare organizarii unui asemenea eveniment, si face apel la Acei cu resurse, celebritate si talent care Il iubesc pe Motu' sa faca un efort si sa-I indeplineasca aceasta dorinta.

HAiR

miercuri, 6 februarie 2008

Serios, cu scuze !

Confirm inca o data exceptionala Lui capacitate de a controla mentalul si fizicul uman. De asemenea confirm direct increderea in sistemul medical si lipsa fricii de acte medicale minore .
Imi cer scuze pentru folosirea in interes propriu a legaturii telepatice de tip executiv timp de cateva minute.
al dvs putin luat, hippiepittis .

marți, 5 februarie 2008

Misiuni indeplinite prin transformarea Radio Romania Tineret in Radio3net.

1.Inchiderea prg.3-RRT-singurul post public din Europa cu difuzare practic nationala realizat de Tineri pentru Tineri. O idee periculoasa, prin scoala de tineri ziaristi de Radio dar mai ales prin potentialul pe care il are de a fi preluata si de alte state din EU, dupa adrearea Romaniei. 2.Gruparea celor deja "luati" de "virusul" FOLK si ROCK intr-un singur loc, cvasi-inchis, si cat mai static cu putinta. Tinerea lor cat mai mult izolati in propriile case si pe cat posibil stand pe scaun. Totodata mentinerea lor ocupati intr-un club cvasi-inchis organizat in asha fel incat sa le ocupe cat mai mult posibil din timpul disponibil al fiecaruia, scopul fiind ca aceste persoane sa fie cat mai putin prezente cu putinta in viata publica. Realizat prin sistemul de chat si prin prezenta unor moderatori cool la ore imposibile. In acest fel acesti tineri atat de speciali si insasi curentul folk si rock traieste cu sine, prin sine si pentru sine, si se stinge de la sine in timp. Cei ce sunt deja bolnavi de acest virus traiesc frumos ... asemenea cainilor vagabonzi sterilizati.
3.Mutarea muzicii de mesaj, atat Folk cat si Rock intr-un loc unde nu se poate zice ca nu exista, dar ea sa fie foarte greu accesibila. Pentru a asculta Radio3net trebuie calculator si conexiune la internet, sistemul nu este portabil, nu se aude in masina, tramvai, etc, blocheaza computerul cu o aplicatie greoaie; Este dealtfel absurd de a asculta un post de radio cu un echipament stationar de 25 kg si care costa cat 3 televizoare. Mai rau ca pe vremea bunicilor. Descurajeaza din start orice tanar de a mai asculta asha ceva. Deoarece exista un post dedicat acesteia, muzica de mesaj va fi practic absenta de pe celelalte posturi de radio.
4.Realizarea unui sistem de urmarire prin care sa se stie precis, nominal, care persoane asculta o anumita muzica si realizarea de profile psihologice si de IQ tuturor celor ce asculta folk si rock. Prin existenta liniei de conectare la net, postul afla automat IP-urile celor care asculta, si de la providerii de net, se afla numele si adresele ascultatorilor. Din analiza fisierelor accesate si din evidenta celor discutate pe chat cu moderatorii se fac profile psihologice si se determina IQ-ul fiecarui ascultator al Radio3net. In felul acesta se obtine un control total asupra celor care sunt "putin luati" sau doar atinsi de virusul Folk si Rock. Totodata sistemul afla din timp daca in acest segment apare vreo-un tip periculos dar si destept.
5. Si-a satisfacut si orgoliul de Artist, a inventat si a probat un sistem de radio prin internet in care artistii si casele de discuri isi primesc pana la ultimul banut drepturile de autor.
6. Realizeaza o amplificare a conflictelor intre generatii, atat in Radiodifuziune-prin banii aruncati pe fereastra cu drepturile de autor cat si in casele ascultatorilor de radio3net-prin blocarea computerelor cu ascultarea postului.
Sinteza realizata pe baza mesajelor transmise de Florian Pittis in zilele de 28-31 ianuarie 2008.Materialul poate fi preluat de presa numai cu indicarea sursei. P.S. material publicat "pasiv" conform dorintei lui Florian. Versiunea pe larg in Grupul de discutii.