joi, 25 septembrie 2008

Show must go on !

Zilele Bucurestiului ne-au adus in Oras printre altele o seara de folk la care au participat aproape toate Numele importante din gen , cateva concerte memorabile si cateva spectacole de teatru in extra-stagiune. Seara de Flolk mi-a adus in minte maxima din titlul articolului. Cu exceptia lui Vasile Seicaru care a interpretat magistral Actorul si Vanare de Vant, fiecare folkist si-a interpretat cateva piese din repertoriul sau. Cu seminficatie pentru Motzu au mai fost cele cateva piese ale lui Mircea Baniciu pe care acesta le canta si in perioada cat a facut parte din Pasarea Colibri si Dinu Olarasu cu preluarea Suna-ma noaptea in care este un vers special cu referire la Motzu Pittis.
La concertele de rock si la Teatrul Bulandra nu a fost nimik tematic, nici macar o aluzie...
Iar Pisica de Piatra a J.N. (cat stones) alearga bloggerii cu Limba de Lemn scoasa de-un cot...

marți, 2 septembrie 2008

Jurnalul National CENZUREAZA pe BOB DYLAN

ProtestaM contra lasitatii si prostiei editorilor si conducerii ziarului Jurnalul National care si-au permis sa schimbe ultimele versuri al celebrului cantec Rainy day women 12-35 , preluate ca atare si exemplificate prin gest explicit de Florian Pittis in interpretarea cover-ul Toti suntem putin luati !!! " But I would not feel so all alone, / Everybody must get stoned."

Mai jos aveti scanat textul incriminat, respectiv pagina 7, coltul din dreapta-jos din editia pe hartie a ziarului. In cadrul editiei electronice nu exista textele pieselor, deci numai asaha puteti vedea pe web pocinogul.

Pentru a vedea textul ORIGINAL al lui Bob Dylan, urmati link-ul urmator spre site-le oficial al Artistului http://www.bobdylan.com/#/songs/rainy-day-women-12-35

Pentru a-L vedea pe Florian Pittis ilustrand CU GEST EXPLICIT aceste versuri, preluate ca atare din lb. Engleza, v. minutul 2.49 http://www.youtube.com/watch?v=Bjv7luy1Vyg


Rusinica JN. Pacat de aceasta pata pe frumoasa initiativa a Jurnalului National. Dar oamenii de acum nu mai au Curajul lui Florian Pittis !!!! {...// N-ai ce face, asta e ...} !!!



Al dvs. putin luat, hippiepittis

Concert PHOENIX si Zdob si Zdub

Sambata 6 septembrie la ora 18.30 in Piata Revolutiei din Bucuresti ( piata palatului Regal ) in cadrul Zilei Ecologiei va avea loc un concert al legendarei formatii PHOENIX. De asemenea vor concerta "Zdob si Zdub" din Republica. Intrarea este libera, ceea ce este o frumoasa si neasteptata surpriza din partea lui Nicu Covaci, fiind si motivul pentru care scriu acest anunt. Va asteptam !
Al dvs. putin luat, hippiepittis