miercuri, 29 octombrie 2008

SUNT TANAR DOAMNA

Multumesc celui al carui Trup a scris acest Mesaj cu atat de multa blandete si rabdare.

Si pentru flori, ca sunt atat de multe incat am simtit ca era inutila orice tentativa de a le verifica in-paritatea .

hippiepittis - Ambasada 2 Florian Pittis

sâmbătă, 11 octombrie 2008

Bravo PAnda

O felicit pe aceasta cale pe dna. Anda Pittis pentru implicarea in lansarea CD-ului "Sunt tanar, Doamna" si pentru discursul de la lansarea oficiala a albumului la Sala Radiodifuziunii.
Apreciez discursul echilibrat si mai ales inserarea unei expresii aparte, auzita de mine doar o singura data pe la inceputul anului 1990, in cu totul alt context artistic si istoric. O felicit cu atat mai mult cu cat aceste doua cuvinte se pare ca au deranjat urechile prea sensibile ale unui profesionist autentic in ale editarii video de la radio3net, care a taxat-o cu ultimul cantec din montaj, dupa mine total pe nedrept.
hippiepittis - A2FP

joi, 9 octombrie 2008

MultumiM lui Andrei Paunescu

In cadrul emisiunii sale de la radio Bucuresti Noi intre Noi de marti, 7 octombrie Andrei a difuzat doua inregistrari inedite cu Motzu Pittis, Constantin si Veronica interpretat de Mircea Vintila si comentat de Florian si respectiv Rasete fara Catalog - un montaj umoristic realizat si prezentat de Florian Pittis dupa cartea omonima. Ambele momente provin din spectacolul Cenaclului Flacara de la Resita sustinut intr-o zi a anului 1980.
Al dvs. putin luat, hippiepittis

duminică, 5 octombrie 2008

Motzu si echipa Lui de la Radio3net

Cu ocazia Zilei de Nastere a lui Florian Pittis, Brandusa ne prezinta un mini-reportaj intitulat "Motzu si Echipa Lui " Ii multumiM. Pentru intentie si pentru curaj.
Cele 4 persoane care au oferit mini-inteviuri cu subiect impus au avut o tema comuna. Paranormalul si comunicarea cu Florian Pittis . Actuala si cvasi-continua. Perceptia si simtirea prezentei Lui in studioul Radio3net. Va multumesc pentru aceea ca si voi recunoasteti ca aveti comunicare cu spiritul Lui Florian Pittis!
Filmul simplu, fara pretentii , fara sigla si fara artificii tehnice sofisticate merge direct la sufletul privitorului si arata o realitate ingrijoratoare.
Titulul este aparent banal. "MOTZU SI ECHIPA LUI" .
Dar adevaratul shock il iei cand termini de vizionat materialul.
Leit-motiv : "Era o fantana" de Elena Farago. DUR si Trist. Ca si Viatza. Aproape sarcastic.
Si in film se prezinta 3 fete si un baiat, tineri redactori la postul public Radio3net. Fiecare din ei il simte pe Motzu, comunica cu El. BRAVO LOR !
dar ....
UNDE SUNT SEFII ????
si ... La postul acela de radio lucreaza cateva zeci de persoane.
Doar acestea 4 sunt Echipa lui Motzu. Eu asta inteleg. Si plang cand scriu asta. E si parerea Lui. A lui Florian.
Aceasta e ECHIPA LUI de la radio3net. Restul sunt Altii. Restul sunt Straini, sunt nesimtitori, sunt ce-or fi, dar NU SUNT AI LUI MOTZU.
Link spre reportaj, pe site-le Radio3net : Motzu si echipa Lui

hippiepittis - Ambasada 2 Florian Pittis