marți, 20 ianuarie 2009

Gala Folk OM BUN 2009

data: 28.februarie.2009, ora : 20.00 -> locatie: Sala Palatului, Bucuresti . ▼Participa:▼
__Nicu Alifantis si Zan ________________ Mircea Baniciu si Vladi Cnejevici
__Ducu Bertzi _____________________ Victor Socaciu si Biroul executiv
__Vasile Seicaru ___________________ Mircea Vintila si Brambura
Ada Milea ________Tatiana Stepa ________Daniel Iancu ________Fortele de munca
prezinta: Adrian Ivanitchi
Evenimentul se desfasoara sub umbrela propagandistica a proiectului national Arata contra Drog.
Pret bilete: 70, 50 sau 40 RON, functie de pozitia locului in sala
Afisul, daca nu il gasiti in oras...
hippiepittis

miercuri, 14 ianuarie 2009

Frumos. Va multumiM, radio3net

Dupa ce vreme de peste un an poza lui Motzu din studioul de emisie a fost o simpla coala A4 trasa la imprimana (color) agatzata cu o pioneza si in tot acest timp angajatii si-au luau salarii grase de pe urma Ideilor si Numelui lui Florian, astazi s-a produs MINUNEA.
Mai bine mai tarziu decat niciodata. Merita sa intrati pe www.radio3net.ro si sa vedeti noul Look al Studioului de Emisie.
Posterul este superb. Cu atat mai mult cu cat este mai mult decat o poza, este o compozitie grafica originala. Poza in sine pare destul de mult retusata, sunt vizibile imbunatatiri la nivelul microreliefului fetei si mici diferentze de conformatie anatomica, desi prin camera video imaginea poate fi destul de distorsionata.
Singurul lucru care nu imi place este ca parul Lui cel lung nu se vede deloc, cine nu Il cunoaste nici nu va afla de acolo despre acest simbol al Libertatii purtat cu mandrie si atat de multe sacrificii de Motzu Pittis.
Este de admirat zambetul fin si senzatia clara de ocrotire parinteasca care se degaja din poster.
Un inceput de schimbare in Bine ?

Sa gandim pozitiv si sa speram si la corectii, restituiri si imbunatatiri de substanta !



Al dvs. putin luat, hippiepittis
P.S. ...// "Fara panica!" nu inseamna la Sfantu-Asteapta! ...

duminică, 4 ianuarie 2009

Pe nedrept printre anonimi

Am aflat cuprinsul celor 12 CD-uri ale Cenaclului Flacara.
Pe majoritatea cuprinsurilor sunt scrisi doar interpretii pieselor, pe unul din ele doar piesele, dar am aflat usor interpretii deoarece sunt cantece pe care le cunosc.
Florian Pittis nu mai apare delok pe noile discuri. Si pe cele vechi nu e decat pe discul 7 cu "Inscriptie pe piatra de hotar" a lui Geo Dumitrescu...
Uratzel si nedrept.
M-a suparat constatarea ca Florian Pittis apare cu o singura piesa pe cele 12 discuri ale Cenaclului, la fel cu alti 58 interepreti, unii din ei perfect anonimi.

Sa vedem viziunea lui Adrian Paunescu asupra importantei membrilor Cenaclului Flacara...
Locul 1 = 10 piese, Tatiana Stepa
locul 2 = 8 piese fiecare, Vasile Seicaru si Cristi Buica
Locul 3 = 6 piese Stefan Hrusca
Locul 4 = 5 piese fiecare, Adrian Paunescu, Valeriu Penisoara si Emil Onciu
locul 5 = 4 piese fiecare, 11 Artisti si anume : Adriana Margalina, Anda Calugareanu,
Andrei Paunescu, Ducu Bertzi, George Nicolescu, Majay Gyozo, Mihaela Popescu, Mircea Vintila, Nicu Alifantis, Octavian Bud, Valeriu Sterian.
locul 6 = 3 piese fiecare, 8 Artisti : Adriana Ausch, Doina si Ioa Aldea Teodorovici, Doru Stanculescu, Gil Ionita, Laurentiu Margineanu, Madalina Amon, Tudor Gheorghe, Valentin Modovan.
Cu 2 piese sunt 22 interpreti, unii deja cvasi-anonimi. Nu ii mai insir... Pentru pasionati am prelucrarea datelor in Excel...

Ori Florian Pittis, membru fondator al Cenaclului, a avut o prezenta importanta in primii ani, si a avut cel putin 4-5 piese care trebuiau neaparat sa existe pe discurile retrospective ale C.F.
Consideram prezenta Motului la categoria "si altii" printre 58 de interpreti marginali din istoria Cenaclului o mare nedreptate si cerem remedierea ei prin cuprinderea in urmatoarele 2 volume a cel putin inca 4 piese interpretate de Florian Pittis!

Si prezenta Tatrianei Stepa inaintea lui Seicaru, Hrusca si Vintila este o aberatzie, o viziune deformata de relatii personale si viziuni partinitoare. Pacat.

hippiepittis - Ambasada 2 Florian Pittis