luni, 22 februarie 2010

Festivalul de Arte "FLORIAN PITTIS" 3-5.mai 2010

Consiliul Elevilor din Colegiul National "Gheorghe Lazar" Bucuresti in parteneriat cu Teatrul "L.S. Bulandra" va invita in luna MAI 2010 la cea de-a 3-a editie a Festivalului National de Arte Interpretative pentru Liceeni "FLORIAN PITTIS"
Festivalul este organizat in doua sectiuni si are o durata de 3 zile:
Ziua 1: Sectiunea I - Teatru;___ Ziua a 2-a: Sectiunea a II-a. Muzica;___ Ziua a 3-a: Gala si festivitatea de premiere.
In cadrul sectiunii teatru, durata unui mini-spectacol trebuie sa fie cuprinsa intre 15-30 de minute. Se vor pune la dispozitie elemente de decor si recuzita.
In cadrul sectiunii muzica, fiecare trupa/participant va trebui sa sustina un recital live de maxim 10 minute, care trebuie sa contina obligatoriu minim o piesa din repertoriul lui Florian Pittis. Se vor asigura toate necesitatile tehnice. Pentru preselectie trebuie trimisa minim o piesa din recital.
Inscrierile la festival se fac pe baza urmatoarelor documente:
*O inregistrare format AVI sau DVD (se accepta si Audio la sectiunea muzica) a piesei;
*Un C.V. al trupei care trebuie sa contina: lista cu membrii (elevi si coordonatori); Scurt istoric (participari si rezultate la concursuri/festivaluri, etc.);date de contact.
Acestea se depun la secretariatul Colegiului National "Gheorghe Lazar" =Bd. Regina Elisabeta nr. 48 , sector 5 Bucuresti= pana pe data de 1 Aprilie 2010.
Coordonatorul festivalului este Andrei Gheorghe JR, trupa AS , student la UNATC, sectia Actorie.
Descarcati Invitatia si Regulamentul complet al Festivalului de pe site-le Trupei AS
Al dvs. putin luat hippiepittis va va tine la curent cu noutatile despre Festival.

Galeria Nemuritorilor

Un tanar iubitor al adevaratelor Valori atat din Romania cat si din Lumea larga a deschis spre neuitare GALERIA NEMURITORILOR, un blog in care sunt inregistrari cu cei mai importanti Oameni de Muzica si Spirit, intre care Florian Pittis, Valeriu Sterian, Teo Peter, the Doors, sotii Teodorovici, Frank Sinatra, Emilian Onciu, D-L Zaharia, Anda Calugareanu, John Lennon, Elvis Presley, etc.
In fiecare zi vor fi adaugare noi filmari embeded selectionate de pe Net.Fara comentarii. Va invit sa vizitati, MERITA.
Al dvs. putin luat, hippiepittis

sâmbătă, 13 februarie 2010

Cum se numeau cei patru Beatles ?

Am facut pagina piesei Cum se numeau cei patru Beatles? pe site-le Teatrului Bulandra. Piesa a fost montata de Florian Pittis in anul 1980, El jucand si rolul principal, cel al disc-jockey-ului Leonard Brazil. Multumesc si pe aceasta cale Domnitza Baby pentru Afisul si Prospectul de sala al piesei.