luni, 31 mai 2010

Festival trist si sec la Bulandra.

Anul acesta nu am fost in Bucuresti in perioada Festivalului de Arte pentru Elevi Florian Pittis, de vina fiind schimbarea datei Festivalului in ultimul moment. Apreciez pozitiv faptul ca in sfarsit Radio3net a transmis integral toate cele trei zile de Festival si a postat inregistrarile pe Site, fara sa mai taie din ele. Alaturi de prestatiile la categoria Teatru acestea sunt notele bune ale Festivalului de anul acesta...
In rest constat cu parere de rau ca Marele Premiu la sectiunea de Muzica s-a decernat la singurul cantec PRO-CONSUMISM din tot repertoriul lui Motzu. Un cantec disonant fatza de filozofia Lui si fatza de TOATA Creatia sa muzicala. Macar daca era insotita si de re-publicarea filmarilor originale la aceasta Reclama la LOTO.
De asemenea remarc seriozitatea exagerata a desfasurarii Festivalului, lipsa oricarei manifestari de Bucurie specifica Tineretii. Ori FLORIAN PITTIS NU A FOST UN *DOMN IN NEGRU*. El facea bascalie de o atare atmosfera!!! No (more) comments!
O alta schimbare neplacuta a fost disparitia Premiului *Nu conteaza cat de lung am parul*, disparitie legata probabil (ca si decernarea Marelui Premiu la sectiunea Muzica) de retrogradarea Andei Pittis la functia de presedinte ONORIFIC al Juriului.

Al dvs. putin luat, hippiepittis ne doreste S-auzim numai de bine... (anul viitor)

joi, 27 mai 2010

Bob Dylan pe 2 iunie la ZONE ARENA

Am pus pe YT trailerul oficial al Concertului lui Bob Dylan de la Bucuresti.
Locatia Concertului a fost schimbata, acesta se va tine la ZONE ARENA , pe strada Barbu Vacarescu ( in cartierul Floreasca ).

marți, 25 mai 2010

Interviu Nicu Alifantis

Invitatul emisiunii Garantat 100% de duminica a fost Nicu Alifantis, care intre multe altele, a povestit despre participarea sa alaturi de Motzu Pittis la Concertul lui Bob Dylan de la Paris din Aprilie 2007. Am postat pe YouTube fragmentul relevant.
Va reamintim ca Nicu Alifantis, acompaniat de Zan si de Mihai Nenita va fi pe aceeasi Scena cu Bob Dylan in Concertul de la Bucuresti de pe 2 Iunie.
Al dvs. putin luat, hippiepittis