miercuri, 22 decembrie 2010

Deschidere catre Universul Copilariei

La dorinta lui Florian va anuntam ca in zilele de 24 (dela ora14), 25, 26 si 31 decembrie 2010 si 1 ian 2011 - vor fi cele 3 puncte de convergenta directe cu Motzu Instructiunile le gasiti la postarea similara de anul trecut.

cantece:
1. Mos Craciun cu Plete Dalbe
2. O brad frumos
(merge si varianta in germana)
3. Toti suntem putin luati!.
P.S. Si ceva foarte important: ...// Sa NU CUMVA SA FITI TRISTI !!!!! ...... }

vineri, 10 decembrie 2010

Ceva putred in Danemarca

Am vizionat emisiunea Rezistenta prin Cultura dedicata piesei Hamlet, in regia lui Alexandru Tocilescu. Interviul regizorului, din prima parte a emisiunii a fost deosebit, reamintindu-ne contextul politico-istoric al Realizarii acestei capodopere si dezvaluindu-ne detalii interesante din spatele Scenei.
Montajul realizat de TVR in 1991, in urma turneului de la Londra al Echipei a fost insa partinitor, alocand un spatiu si merite disproportionate lui Pino, care ocupa aproape toata filmarea, atat ca timp cat si ca "importanta". Am vazut piesa, de doua ori inca, si inca mai stiu destul de bine proportia si "greutatea" rolurilor. In afara catorva imagini cu Echipa teatrului Bulandra, intre care si Florian, singurul lucru important ce se deduce din acest film este ca exista filmare cu intreaga piesa. A carei difuzare si/sau editate pe 2*DVD (4h.10m) ar fi o exceptionala fapta buna la indemana TVR. Acum, de Sarbatori.
Al dvs. putin luat, hippiepittis