luni, 22 decembrie 2008

Traire deschisa in Universul Copilariei

    Ca urmare a discutiilor purtate cu Florian va anuntaM ca in zilele de 24, 25 decembrie 2008 si 26 decembrie numai dimineatza si apoi 31 dec 2008 ,1 si 2 ian 2009 -  vor fi 3 puncte de convergenta directe cu Motzu ( cunoscute ca PSI HOTSPOT in U.S. )
Cu unul din aceste cantece insotite de un gand la Florian Pittis ( de ex. imagine mentala, sau o amintire placuta, etc ) in mod normal orice om poate realiza o conexiune pe care Dvs. o veti simti DIRECT si PERSONAL . Puteti si comunica sentimente sau ganduri daca parametrii si conditiile concrete permit.
    Capacitatea de comunicare simultana promisa este de 6 linii. 
    Incercatitraiti clipaveti simti impresii in direct
Atentie, trebuie sa traiti cantecul si gandul calm si serios, sa credeti ca asa ceva este posibil si ca va este permis de Sfanta Treime.
Daca simtiti ca nu aveti voie sau ca cineva / ceva nedefinit se opune, nu incercati, pot fi probleme.
      Cantece
1. Mos Craciun cu Plete Dalbe
2. La multi ani cu Sanatate
3. Toti suntem putin luati .
Recomandarea mea este sa folositi parola 1 . Aceasta a mai fost folosita de El in acelasi scop si cand avea trup de carne.
 
Puteti sa realizati mentalizarea si daca sunteti in colectiv ( serbare, cu familia, etc.) Trairea este in dvs, cei de langa dvs vor simti doar ca sunteti transpus de moment si ca va simtiti bine. Un bine care radiaza, este molipsitor...
P.S. Si ceva foarte important:
(...// Sa NU CUMVA SA FITI TRISTI !!!!!...}
 

Niciun comentariu: