luni, 26 aprilie 2010

Motzu pe TVR Cultural

Va invit sa urmariti pe urmari pe TVR Cultural emisiunea "Retro clip"-> FLORIAN PITTIS - "Corydon" si PASAREA COLIBRI - "Sfarsitul nu-i aici" .
Retro clip
va fi difuzat: Luni 26 aprilie la ora 10.55 si ora 11.55, Marti 27 aprilie: ora 13 si ora 22.55, Miercuri 28 aprilie : ora 13, Vineri 30 aprilie: ora 14.25 si Duminica 2 mai : ora 22.25.
UPDATE 28 Aprilie: Am vazut mini-emisiunea. In deschiderea clipului este afisat textul: "Pe 4 octombrie 2008 Florian Pittis ar fi implinit 65 de ani. Filmarile Remix insotesc lansarea discului Sunt tanar, Doamna. In curand un nou episod al portretului Artistului."
Continutul Clipului este superb, dar nu inteleg de ce acest montaj nu a fost difuzat cand trebuia, adica in 2008. Iar daca s-a dorit reciclarea lui acum, macar trebuia scoasa acea prezentare. Oricum nu are absolut nici o legatura cu Ducu Bertzi si Florian Pittis in Concert, cum a scris TVR pe Site-le Institutiei... Apreciez faptul ca realizatorul tv. s-a abtinut sa mai taie si sa mixeze inregistrarile, oferindu-ne integral recitarea poeziei Corydon din 2001 si a piesei Fara Cuvinte interpretata de Florian impreuna cu formatia Celelalte Cuvinte precum si jumatate din cantecul Sfarsitul nu-i aici, pe fundal cu poze ale Lui...!
In ceea ce priveste al doilea episod al portretului Artistului, acesta a fost difuzat in preajma Floriilor din 2009. Va reamintesc ca suntem in 2010 si anul acesta de Florii nici o televiziune nu a difuzat nimik cu sau despre Motzu. .................................... Al dvs. putin luat, hippiepittis

Niciun comentariu: