vineri, 11 februarie 2011

Festivalul de Arte FLORIAN PITTIS ed.2011

Consiliul Elevilor din Colegiul National "Gheorghe Lazar" Bucuresti in parteneriat cu Trupa se teatru AS si Teatrul "L.S. Bulandra" va invita in luna MAI 2011 la cea de-a 4-a editie a Festivalului National de Arte Interpretative pentru Liceeni "FLORIAN PITTIS"
Festivalul este organizat in doua sectiuni si are o durata de 3 zile:
Ziua 1: Sectiunea I - Teatru;___ Ziua a 2-a: Sectiunea a II-a. Muzica;___ Ziua a 3-a: Gala si festivitatea de premiere.
In cadrul sectiunii teatru, durata unui mini-spectacol trebuie sa fie cuprinsa intre 15-30 de minute. Se vor pune la dispozitie elemente de decor si recuzita.
In cadrul sectiunii muzica, fiecare trupa/participant va trebui sa sustina un recital live de doua piese , care trebuie sa contina obligatoriu minim o piesa din repertoriul lui Florian Pittis. Se vor asigura toate necesitatile tehnice. Pentru preselectie trebuie trimisa minim o piesa din recital.
Inscrierile la festival se fac pe baza urmatoarelor documente:
*O inregistrare format AVI sau DVD (se accepta si Audio la sectiunea muzica) a piesei;
*Un C.V. al trupei care trebuie sa contina: lista cu membrii (elevi si coordonatori); Scurt istoric (participari si rezultate la concursuri/festivaluri, etc.);date de contact.
Acestea se depun la secretariatul Colegiului National "Gheorghe Lazar" =Bd. Regina Elisabeta nr. 48 , sector 5 Bucuresti= pana pe data de 1 Aprilie 2011. Documentele trimise vor fi analizate de "o comisie de specialitate", care va selecta pentru finala 5 trupe la sec. teatru şi 10 trupe la sec. muzica. Aceste trupe vor fi anuntate telefonic. NU exista nici o cale de contestatie, iar componenta Comisiei (inca ?) nu este publicata.
Coordonatorul festivalului este Andrei Gheorghe JR, trupa AS , student la UNATC, sectia Actorie.
Descarcati Invitatia si Regulamentul complet al Festivalului de pe site-le Trupei AS

Niciun comentariu: