joi, 30 iulie 2009

S.O.S. - GeoCities va fi inchis in toamna

Conform ANUNTULUI OFICIAL al Yahoo, serverul de hosting GEOCITIES, gazda a cca 4.5 milioane site-uri, va fi inchis definitiv incepand cu 26 octombrie 2009. Este vorba despre o casare fizica, altfel-spus masinile pe care ruleaza GeoCities vor fi date la fier-vechi, datele informatice pierzandu-se definitiv si irevocabil.
Asha ca salvati fratilor ce va intereseaza, pana se mai poate.
Site-le mele de pe http://www.geocities.com/ adica
http://geocities.com/hippiepittis/,
http://www.geocities.com/atlamith/motu.html,
http://www.geocities.com/atlamith/,
http://www.geocities.com/pittbeat1999/
le voi muta pe http://www.bravehost.com/. Aici va fi un bandwith de 1.5 GB pe luna.
Mutarea va fi insotita si de o revizie a site-lui respectiv.
Pe masura ce voi realiza mutarea cate unui site, voi inlocui site-le de pe geocities cu o pagina de redirectare spre bravehost si un anunt cu link aici si anunturi pe Grupurile de Discutii aferente acestor Site.
UPDATE 10 AUGUST >>Noile adrese la care am mutat 3 din site sunt:
http://hippiepittis.bravehost.com/index.htm - site revizuit, completari la paginile: Concurs de intrebari al caror raspuns este vanare de Vant, Istorii, Maslin. Deoarece foarte putini cititori au reusit sa gaseasca link-urile spre paginile secrete, am evidentiat toate link-urile.
http://motzu.bravehost.com/index.htm
http://atlamith.bravehost.com/index.htm - site revizuit, completari in special la paginile " Despre Lumina, despre Oameni, despre Entitati .
M-am grabit cat am putut de mult deoarece in ultima perioada la incercarea de accesare a site-lor am vazut mai mult mesajul celor de la Yahoo "Service unavailable" decat continutul de pe site...

Niciun comentariu: