miercuri, 23 decembrie 2009

Deschidere catre Universul Copilariei

La dorinta lui Florian va anuntaM ca in zilele de 24, 25 si 31 decembrie 2009 si 1 ian 2010 - vor fi 3 puncte de convergenta directe cu Motzu ( cunoscute ca PSI HOTSPOT in U.S. )
Cu unul din aceste cantece insotite de un gand la Florian Pittis (de ex. imagine mentala, sau o amintire placuta, etc) in mod normal orice om poate realiza o conexiune telepatica pe care Dvs. o veti simti DIRECT si PERSONAL . Puteti si comunica sentimente sau ganduri daca parametrii si conditiile concrete permit.
Capacitatea de comunicare simultana promisa de Florian este de 5-6 linii.
Incercati, traiti clipa, veti simti impresii in direct .
Atentie, trebuie sa traiti cantecul si gandul calm si serios, sa credeti ca asa ceva este posibil si ca va este permis de Sfanta Treime. Daca simtiti ca nu aveti voie sau ca cineva/ceva nedefinit se opune, nu incercati, pot fi probleme.
Cantece
1. Mos Craciun cu Plete Dalbe
2. O brad frumos (merge si varianta germana, poate chiar o prefera pe aceeea)
3. Ploaia care va veni.
Recomandarea mea este sa folositi parola 1. Aceasta a mai fost folosita de El in acelasi scop si cand avea trup de carne.
Puteti sa realizati mentalizarea si daca sunteti in colectiv (serbare, cu familia, etc.) Trairea este in dvs, cei de langa dvs vor simti doar ca sunteti transpus de moment si ca va simtiti bine. Un bine care radiaza, este molipsitor...
P.S. Si ceva foarte important: {...// Sa NU CUMVA SA FITI TRISTI !!!!!... }

Niciun comentariu: