marți, 6 iulie 2010

va asteptaM la Folk You, in Vama Veche

Intre 15 si 18 Iulie va asteptaM la Folk You, miscare de protest impotriva Prostiei Revarsate.
In articolul de azi Jurnalul National recunoaste prioritatea lui Florian Pittis in definirea sensului de a fi al Festivalului Folk You.
Poate si-au adus aminte si ei de discursurile cu care Motzu incheia serile de la Folk You 1, poate doar au vazut postarile mele de pe Youtube si de pe Trilulilu... Nu putem sti, nu se spune clar. Am scris si la ei pe site...
Iată programul:
Joi -15 iulie: Paul Arva; Lucian Darie; Mihai Buică; Cantos; Fox Studis; Ovidiu Scridon; Daniel-Silvian Petre & Emil Kindlein; Adi Beznă; Focul Viu; Maya; Ioan Onişor; Alexandru Andrieş; Ada Milea; Mircea Rusu însoţit de Alexandra Ungureanu, Raul Kusak şi Ştefan Orfescu; Pasărea Colibri; Iris.
Vineri - 16 iulie: Evandro Rossetti; Magda Puşkaş; Adrian Sărmăşan şi Laci Kovacs; Tudor Gheorghe; Ştefan Hruşcă; Nicu Alifantis; Alina Manole; Compact.
Sâmbătă - 17 iulie: Ducu Bertzi şi Mihai Neniţă; Zoia Alecu; Ilie Stepan; Maria Gheorghiu; Emeric Set; Gheorghe Zamfir; Celelalte Cuvinte.
Duminică - 18 iulie: Raul Cârstea & Constantin Neculae; Ţapinarii; Vasile Şeicaru; Doru Stănculescu & Sorin Minghiat; Dinu Olăraşu; Florin Chilian; Vama.

Anul acesta Folk You este integrat intr-un context multicultural, cu lansari de carti, cu after-party oficial la Baza Sportiva din Vama Veche, si proiectii de filme pe perioda din Noapte ce ramane pana la Rasarit: Noaptea Devoratorilor de Publicitate ;"Ceasul de mână", "Furtuna tropicală", "Kung Fu Pan da";"Amintiri din Epoca de Aur 1 - Tovarăşi, frumoasă e viaţa", "Vicky Cristina Barcelona"; "Amintiri din Epoca de Aur 2- Dragoste în timpul liber", "Ce-o fi o fi", "Iubire columbiană/Ahava Colombianit"

Al dvs. putin luat, hippiepittis

P.S. Dupa asfintit voi avea insigna HAiR . si nu avem laptop...

Un comentariu:

hippiepittis spunea...

Am primit o intrebare pe Grup. Deoarece nu este ceva legat de Motzu Pittis, nu accept publicarea mesajului. Totusi, intrucat pot fi mai multe variante de raspuns si inca ma mai amuza intrebarea, le voi publica aici...

Madalina : De ce tocmai dupa Asfintit ?

Un Raspuns : Deoarece nu imi plac tatuajele.
Un alt raspuns : Deoarece nu sunt masochist sa ma intep cu ace. Si nu am nici inele sau carlige de care sa imi agat insigna.
Un alt raspuns : Deoarece insigna e de hartie si se strica daca da de apa. Si eu ziua stau mai mult in apa deoarece nu imi place caldura.
Un alt raspuns: Pentru ca Festivalul incepe la Asfintit, iar insigna are legatura cu Festivalul. Pe plaja si in apa sunt un hippie la Mare si NU Ambasadorul lui Florian Pittis.
Alte raspunsuri (polemice sau nu) astept si de la dvs...
Ne vedem la Folk You - Florian Pittis, Miscarea de Rezistenta impotriva prostiei Revarsate !