duminică, 26 septembrie 2010

La altii se poate !

Marti, 21 septembrie sub numele Folk Open Stage in Clubul Old School folkistul Eugen Avram a organizat un spectacol dedicat lui Vali Sterian. Specatcolul a inceput in jurul orei 19 prin auditii de cantece de-ale lui Vali, partea Live incepand o ora mai tarziu. A fost un spectacol foarte frumos, au participat multi dinte Prietenii lui Vali Sterian. Atat pe Scena cat si in public. Daca la inceput au fost in sala cca 150 de persoane, dupa ora 23 au ramas doar vreo 5o. Spectacolul a continuat pana in jurul orei 3 a zilei urmatoare. Ca si cantarea, intrarea a fost liberă. Nu au existat nici onorarii si nici bilete. Au participat: Stefan Gherasiev,Trupa Denvar, Cristi Paturca & Km.0, Cristi Corcioveanu, Fortele de Munca, Grup Acum, Lukas Band, Fox Studis, Stefan Tivodar, Tic Pietrosel si Marta Hristea, Nicu Zota, Emeric Imre, Sorin Minghiat, Doru Stanculescu, Zoia Alecu, Andrei Paunescu, Maria Gheorghiu, Ovidiu Mihailescu, Puiu Cretu, Ioana Mardare, Eugen Avram, Bebe Astur, Horia Stoicanu. Mii de multumiri lui Eugen Avram, care organizeaza aceasta intalnire informala intre Prieteni de mai multi ani si Clubului Old School pentru sonorizare si luminile de scena.
Inchei cu un citat din anuntul si afisul realizate de Eugen Avram. "Daca ar mai fi trait, probabil diseara am fi incins o petrecere in Casa Eliad. Vali nu mai este, Casa Eliad a disparut şi ea, dar asta nu ne impiedica sa ii serbam ziua."...
In acest context va reamintesc ca ultima data cand a fost sarbatorit Florian a fost in Aprilie 2008, cu prilejul primei Onomastici de la Plecarea sa. Desi ceruta pe acest Avizier, comemorarea a fost organizata de Doru Ionescu in mod complet independent. Azi suntem in ultimele zile ale lui Septebrie 2010. Desi este cam tarziu, poate citeste si cine trebuie.
Al dvs. putin luat, hippiepittis

3 comentarii:

Lucia spunea...

In 2009, dl. Doru Ionescu a mai realizat de Florii o emisiune in memoriam Florian Pittis , care a fost transmisa in reluare pe 26 sept 2009.

hippiepittis spunea...

Informatia este corecta, am emisiunea. Dar aici NU discutam despre emisiuni din materiale maruntite si redigerate a nu-stiu-cata oara si nici despre site-uri de Web. Este vorba despre Inalniri colegiale intre Prieteni, intalniri care pana cu cativa ani inainte de Marea plecare a lui Florian se tineau la El acasa. Florian se poate spune ca a inventat acest fel de a-si sarbatori Onomastica (si dupa unii apropiati si Ziua de Nastere) inca din anii 70.
Si tocmai pentru El, de 3 ani incoace, nu se poate organiza o asemenea Intalnire intre Oamenii cu Trup care Il iubesc inca ...

hippiepittis spunea...

@ Avram Marian-Gabriel (Graham) conditie absoluta: Sa dispara absolut toate reclamele si link-urile spre diverse site care vand ceva de pe acel Blog. Pe urma mai discutam si despre numarul de postari. Altfel nici nu va ganditi la vreo colaborare cu link-uri reciproce.