marți, 22 noiembrie 2011

Folk prin Bucuresti

In aceasta toamna, in sprijinul reintoarcerii in Spatiul Public Muzical al domnului Aurel Maior am fost impreuna cu dinsul la cateva spectacole accesibile si totodata reprezentative pentru principalele directii ale scenei Folk.
Amintesc aici ca fiind remarcabile Pariu pe Prietenie (Loreta Popa, Daniel Iancu, Stefan Tivodar, Jonathan David), la club Mojo, Folk in Club Piranha (Tica Luminare , Dan Vasilescu, Radu Arseni, Bogdan Ciobotaru), Acoustic (Daniel Silvian Petre si Emil Kindlein) la club Woodstock. Trei scene foarte diferite, trei echipe foarte diferite, o singura atmosfera superba.
Va recomand sa cautati reperezentatiile in cluburi mici si medii si sa participati la ele, atmosfera este de multe ori deasupra celei din salile mari si de la concertele cu staif.
Am mai fost si in Club Legere la Cosmin Bighei, un dragutz show de stand-up comedy.
Din punct de vedere al Muzicii pe lungimea de unda a lui Florian Pittis, show-ul ACUSTIC al timisorenilor veniti la Woodstock a fost cu totul remarcabil. Si prin calitate si prin Traire.
La Pariu si la Acoustic, implicarea lui Florian in spectacole s-a simtit si chiar s-a vazut de catre oricine prin prezenta fizica atat a mea cat si a Andei Pittis.
Cam asta a fost "recolta de toamna" . Deja este frig, incepe anotimpul "folk-ului de semineu", care in limbaj modern se traduce prin Radio si TV.
Al dvs. putin luat, hippiepittis

Niciun comentariu: