duminică, 24 octombrie 2010

Petre & Kindlein @ Woodstock . bar

Un mic local din marginea de NE a Centrului Istoric. Pe pereti sunt un fel de "gazete de perete" cu fotomontaje tematice... Woodstock, hippie, Hendrix, Marley... In aceste montaje majoritatea pozelor sunt alb-negru. Sunt si cateva color, dar putine. Marea majoritate sunt exagerat de mici. Sunt convins ca multe din ele sunt raritati. Impresioneaza in primul rand prin numar. Dar multe dintre ele sunt puse sau prea jos sau prea sus... Doar o singura pictograma cu frunza de MJ. Adica MULT sub media ce o gasesti la pozele de pe Net referitoare la Woodstock. Peretii sunt bej. Pe jos parchet maro. Sus, niste semne power-flower din placaj, tot inchise la culorare. O atmosfera exagerat de terna si de serioasa. Totul dublat de o iluminatie slaba, cate 4 spoturi fix in colturile camerelor, dar alimentate prin variatoare si date incet.
Mult prea mult negru-gri, maron-bej si albastru pentru un loc ce se vrea Hippie...
Am fost cu totii in jur de 50 de Oameni in club. O camera micuta / Dar de Prieteni plina...
Petre si Kindlein erau deja acolo la 7.40. Venisera cu masina lor de la TM. Si-au montat ei insisi propriul mixer, propriul amplificator si propriile lor 2 boxe.
Cu toate ca intrarea a fost free, Daniel Silvian Petre a dat primilor spectatori sositi si celor cu rezervari cate un exemplar din volumele sale de Poezii.
Recitalul, 100% LIVE a inceput cu cateva Cover-uri celebre, apoi a continuat cu piese din repertoriul propriu al autorilor, atat mai noi cat si din cele lansate de Survolaj. A urmat apoi Vanare de Vant. Spectacolul a continuat interpretarea superba a doua piese din repertoriul lui Nicu Vladimir, urmate de anuntarea Lansarii la Club A in data de 8 Decembrie a cartii Lucratorul Ostenit cuprinzand versurile lui Nicu Vlkadimir. Recitalul a continuat cu Sfarsitul nu-i aici, urmat de cover-uri.
Foarte deschisi, prietenosi si pasionati Petre si Kindlein, acesti Oameni traiesc superb Muzica. Un recital acustic impresionant, va invit si pe dvs. sa ii ascultati in Club A pe 8 Decembrie
Al dvs. putin luat, hippiepittis

Niciun comentariu: